HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bioshock 2

MMORPG 2010.05.11. 18:39

Két úriember beszélt nekünk arról hogy miért is baj összefüggést keresni az első és második Bioshock rész között.

A két úriember így nyilatkozott:"Az egyik legnagyobb dolog, amely egyszerre áldás és átok is volt, maga a Bioshock 1 volt. Először is volt egy rakás 100 pontos kritikánk hozzá, másodszor pedig egy nagycsomó emberünk, akik úgy érezték, hogy ez egy teljes, véges élmény. Tehát volt számos hardcore fanunk, akik egyáltalán nem voltak meggyőződve arról, hogy szükségük van egy folytatásra. Voltak olyan emberek is, akik nem játszottak az első résszel, és az egy igazi kihívás volt, hogy meggyőzzük őket, nem kell játszaniuk az első résszel ahhoz, hogy élvezni tudják a másodikat."

"Nem volt magától értetődő, hogy a fanok meg fogják vásárolni ezt, mint ahogy arra sincs garancia, hogy aki megvette a Modern Warfare-t, az meg fogja venni a Modern Warfare 2-t is. Éppen ezért össze kellett hoznunk egy reklámkampányt a hardcore rétegnek, és egy másikat azoknak, akik nem voltak rajongók, méghozzá úgy, hogy tudtuk, ugyanazok a módszerek nem alkalmazhatóak mindkét esetben."

Címkék: pc

komment

süti beállítások módosítása