HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Erepublik

MMORPG 2010.05.14. 11:54

Ha még nem próbáltad. Ha próbáltad de már nem játszol. Ha szeretnél egy olyan online közösséghez tartozni, ahol hazánknak esélye van világhatalommá válnia. Ha csak jól szeretnéd érezni magad egy nagy, (e)magyar közösség tagjaként, akkor...

Miről is van szó?
Az eRepublik egy internetes, többszereplős social game. A játékban a valóságnak megfelelően országokra osztották fel a virtuális világot, ezen országok polgárai lehetnek a játékosok. A játék meglehetősen jó modellt ad a valós világról - a játékosok szervezetet, céget, újságot alapíthatnak, dolgozhatnak pénzért, kémkedhetnek, választásokon vehetnek részt, kereskedhetnek, harcolhatnak (!!!) stb.

A játék 2007 november 20 óra működik, az akkor még maroknyi játékossal induló közösségi színtér mára 400.000 játékost mozgat meg naponta.

Azóta sokminden történt. Sokan abbahagyták, s bár újabb és újabb epolgárok születnek, eMagyarország régi  fénye kialvóban.
Elveszítette területei jó részét, s bár azóta már visszafoglalt néhányat, Hellokitty azóta is ellenségei kezén fekszik.
Ha még nem tetted, olvasd el a GS cikkét, és ha megtetszik a játék, akkor itt az idő kipróbálni, és belevetni magad a harcok, intrikák, cselszövések birodalmába, ahol sosem tudod előre, mit hoz a holnap.

Címkék: social játékok webes erepublik mmoscg

komment

süti beállítások módosítása