HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mass Effect Redemption

MMORPG 2010.05.11. 19:54

Meglehet sokaknak nem újdonság, azonban a Bioware nem csupán a "fizikai irányítás" híveit látta el a nekik járó fejadaggal a világ egyik legsikeresebb "univerzumából".

A Mass Effect 3 debütálása előtt sajnos még nagyon sok milliárd köbméter vizecske' (nem, nem vodka) folyik le az Amazonas-on, de még a Niagara vízesésen is, azonban a második epizód sokadik kijátszása, illetve a többé-kevésbé folyamatos DLC ellátmány mellett most egy kellemes és kézzel fogható finomságot is tálalt a Bioware and Dark Horse Comics studios ltd. kft., miegyéb.

Komolyra véve a figurát, az említett Dark Horse Comics kiadó és a Bioware úgy döntöttek, jó ötlet, ha a képregény fanatikusokhoz is eljuttatják egyik legnagyobb "siker sztorijuk" egy darabját, és ki tudja, talán a számítógép előtt ülők is leváltják a klaviatúrát egy kis olvasás céljából.

A képregény sorozat, melynek most jelent meg negyedik, egyben lezáró epizódja, történetében is újdonsággal szolgál, ugyanis a Sovereign Reaper pusztulása után, Shepard eltűnésével kezdődik. A főszál menetével Liara T'Soni fejébe veszi, hogy, ha minden követ meg kell mozdítania is, de megtalálja a parancsnokot. Emellett betekintést nyerünk a Halál kommandó Citadella elleni támadásaiba is.

A hír nem új, és sajnos angol tudás sem árt a képregény megértéséhez, azonban tekintve, hogy ez egy nagyszerű kezdeményezés, illetve hogy teljes lett a sorozat, megfontolandó a beszerzése, de legalábbis megtekintése minden igazi rajongónak.

Izgalmas sztori, új háttéresemények, jól mutat a falon elolvasás után, bekeretezve, és nem utolsósorban egyszer még nagyon sokat érhet...

 

Címkék: pc masseffect

komment

süti beállítások módosítása