HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Natal

MMORPG 2010.05.12. 09:45

 Októberben jön a Natal ! Syed Bilal Tariq marketinges szerint a végső dátumot az E3 alatt, vagy után fogják megerősíteni, de az október már biztos, amikor is az egész világon egyszerre indul a mozgás- és hangérzékelős Project Natal.

RTS kedvelő révén a konzolok viszonylag távol állnak tőlem, hiszen azt az agilitást eddig még nem nagyon sikerült elérniük, hogy egy stratégiai játékot kézben lehessen tartani. Az egér adta szabadon irányítható kamera, valamint a gyors reagálás, meg természetesen a sok funkciógomb, mind azon tulajdonságok, amik nélkül egy stratégiai játék érdekes játékmenetet produkálhat. Ezért a műfaj ideális környezete a PC.

 

Még régebben láttam egy videót a Natalról, de Xbox mivolta miatt nem igazán foglalkoztatott a dolog. Aztán teltek a hónapok és egyre több információtöredék került a szemem elé, mígnem tüzetesen is utána jártam a Microsoft új generációjának, és azóta szinte ki sem megy a fejemből, hogy ez a darab doboz talán egy új korszakot nyithatna a stratégiai játékok világában.

 

A határ a csillagos ég. Így prezentálták anno a Natalt, és mindene meg is van hozzá, hogy egy új szint csempésszen az életünkbe. Csak ülök a képernyő előtt és rakosgatom az egységeket, hatalmas csatákat vívok, népeket taszítok a kihalás szélére, fél kézzel fellendítem a gazdaságot vagy két ujjmozdulattal egy egész várost építek a semmiből. Tény, hogy első nekifutásra furcsának tűnne, de én hozzá tudnék szokni effajta mókázáshoz. De a jövő megannyi meglepetést tartogat számunkra, úgyhogy talán lesz játék, amit mi régi jó RTS kedvelők is áll leejtve és sűrűn pislogva szemlélünk egy Project Natal előtt ülve.

Címkék: natal megjelenes

komment

süti beállítások módosítása