HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned

MMORPG 2010.05.11. 18:18

Végre egy ígéretes filmadaptáció, ami a méltán sikeres Karib-tenger Kalózai világán alapul.

A Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned a filmek története előtt játszódik, a világ azonos, a szereplők már nem. Sterling személyében egy új hőst irányítunk, akit első karibtengeri utazása során megöltek, de bizonyos természetfeletti eseményeknek köszönhetően kap még egy esélyt, hogy beteljesítse sorsát.

Ponsotsabban azt a sorsát, amit mi választunk ki neki. A történet elején ugyanis döntenünk kell, hogy egy legendás kapitányként, vagy pedig egy rettegett kalózként akarunk-e vitorlázni. Ez két féle oldal már ismerős lehet a Fable sorozatból, vagy akár a Knights of the Old Republicból is. Választásunktól függően kapunk természetesen kétféle végigjátszást, amiben különböző küldetések, fegyverek, skillek várnak ránk. Ezen kívül ahogy haladunk a játékkal, úgy formálódik Sterling személyisége is az adott irányba megjelenésével, és hangjával.

A harcrendszert nem bonyolítják túl, Sterlingnek lesznek gyors, és lassú csapásai, amiket kombókba tud fűzni, ha jól időzítünk, akkor egy slow-motion kivégzést is kaphatunk a végén. Attól függően, hogy választottunk különböző képességeket kapunk. A jó oldalt képviselve például rumos hordót használhatunk molotov koktélként. Eldobás után belelőve tüzet szór mindenre előttünk. Ezzel ellentétben kalózként lehetőségünk lesz természetfeletti képességeket használnunk.

Mi kell még egy jó kalózos játékba? Természetesen a kihagyhatatlan hajócsaták. Többféle nézőpontból élvezhetjük végig ezeket az összecsapásokat, akár madártávlatból, vagy Sterling háta mögül. A hajótörzset támadva elsüllyeszthetjük a hajót, a vitorlákat lőve mozgásképtelenné tehetjük, vagy célbavehetjük a legénységet is.

Amikor épp nem harcolunk egy másik hajó ellen, lehetőségünk lesz felfedezni a Karib-tengert, és városait. Rengeteg melléküldetés, és a főszálon kívüli teendő biztosítja majd nekünk a hosszú játékidőt, elmondások alapján megközelítheti majd a 100 órát is a teljes végigjátszás. Jövő év elején esedékes a megjelenés PS3-ra, PC-re, és Xbox360-ra

 

Címkék: pc ps3 xbox

komment

süti beállítások módosítása