HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Call of Duty: Black Ops

MMORPG 2010.05.11. 18:47

Néhány napja bejelentették a CoD sorozat következő darabját a Black Ops-t

Azt már tudjuk hogy november 9-én mog megjelenni.Azt is tudjuk hogy a hidegháború lesz a téma. Viszont sok mindent nem tudunk, hát mso titt az ideje hogy megtudjuk!Bár fogunk harcolni a vietnámi háborúban  is, mint kiderült a világ más részein is.

USA Today friss bemutatója, amely két nagyon fontos Black Ops jellemzőt fedett fel a nagyközönség számára. Az első újdonságnak számító infó, hogy lesz 2 és 4 fős kooperatív játékmenet a kampányon belül, tehát a haverokkal is végig tolhatjuk a sztorit, ahol a bemutató szerint komolyan össze kell majd dolgoznunk társainkkal.

Az írásból továbbá kiderült, hogy a debütáló teaser trailerben feltűnt SR-71 Blackbird repülőt nem tudjuk majd közvetlenül vezetni, de a fedélzetéről irányíthatjuk a földön mozgolódó csapattársainkat, tehát másodpilótaként ott lehetünk a fedélzeten.

A bemutató továbbá elhintette, hogy nem csak fegyvereink, hanem egyes küldetések alatt íjpuskáink is lesznek, illetve akadnak olyan missziók, ahol az Ural hegységben, a Szovjetunió ellen kell kémkednünk. Már nagyon várjuk

Dedikált szerver a CoD: Black Ops-ban!

Lehet, hogy még többen is megvették volna a MW2 DLC-ket, ha régi pályák helyett dedikált szerver támogatást hozott volna.

"A dedikált szerverek jók. Nem látom miért ne tennék bele a játékunkba, hacsak... hm, igazából egy okot se látok erre." - nyilatkozta Mark Lamila stúdiófőnök.

Állítása szerint szeretnék a dedikált szerverek modifikálhatóságát összeegyeztetni a konzolokon is tapasztalható egyenletes játékélménnyel, de konkrétumokkal nem szolgált erről.

Mindenesetre ha csak annyit érünk el vele, hogy lecsökken a lagg, már megérte, de esetleg a gránátvető és a hasonló okosságok tiltásának is tudnék örülni.

 

Címkék: pc cod callofduty

komment

süti beállítások módosítása