HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sonny Flash RPG

MMORPG 2010.05.13. 12:53

Bírod a Flash játkokat? Szereted az RPG-ket? Akkor a Sonny a zombi srác kalandjai a te játékod!

Miután a játék betöltött, meg kell adnunk egy nevet, amely gondolom a végső értékelésnél majd megmutatja, hogy mennyire is voltunk jók, más játékosokhoz képest. Kiválasztjuk a 4 kaszt közül a nekünk tetszőt, Destroyer (tank), Guardian (hibrid, tank és mágus keverék), Assassin (kevés élet, de gyors), és végül a Gunslinger (mágus féle). Ez után beállítjuk a szokásos flash opciókat (zene, hang, grafika minősége), és végre láthatjuk a kezdő intro-t. Érdmes végignézni, nem hosszú és legalább tisztában leszünk az alaphelyzettel.

Egy kutató hajón ébreszt (éleszt) fel minket egy Louis nevű vak srác. Mi magunkról semmit sem tudunk (mitől olyan ismerős ez, mintha már láttam volna ilyet bár RPG-ben), ám Louis Sonny-nak hívott minket, szóval fogadjuk el, hogy ez a nevünk. Miután felvettük a földről a rozsdás csövet, már kinn is találjuk magunkat a hajó fedélzetén és egyből harcba is bocsátkozunk a legénység egykori tagjával. A harc és ezzel együtt a játék fő eleme roppant egyszerű, csak annyit kell tennünk, hogy az ellenségünkre kattintunk és kiválasztjuk az aktív támadó képességünket. Ekkor jobb esetben azt látjuk, hogy karakterünk támad és az ellenség elszenved bizonyos mértékű hp veszteséget, amit egyébként a fenti indikátoron nyomon is követhetünk. Ekkor az ellenség köre jön és ő is támad, vagy éppen magát erősíti (mi magunk is tudunk ilyet, csak magunkra kell kattintanuk, és az védekező képességekből kiválasztani a nekünk megfelelőt). Ez egészen addig folytatódik így, amíg az összes ellenfél fűbe nem harap, vagy pedig mi távozunk a temetőbe (ahonnan nincs feltámadás, mi nem olyan zombik vagyunk).

Ez után jön a pihenő szoba, amikor is láthatjuk, hogy mennyi XP-t kaptunk, ha volt ellenségünknél valamilyen tárgy, akkor azt felvehetjük, továbbá a következő szint meglépéshez szügséges mutatót is itt láthatjuk. Miután rányomtunk a Proceed gombra, elmehetünk a Shop-ba körülnézni és vásárolni/eladni. Továbbá a bal alsó sarokban láthatjuk a menüt, a felszereléseinket, a képesség fát, a játék elmentését, a beállításokat, továbbá a képességeink és tulajdonságaink újraosztását mutató gombot. Ezt egyébként egy nap maximum ötször vehetjük igénybe, tehát erre a gombra tessék nagyon odafigyelni. Mellete a világtérkép található, ahol majd utazhatunk ide-oda a helyszínek között. Jobb oldalt alul pedig azt láthatjuk, hogy melyik zónában (térképen) vagyunk és hogy hanyadik szinten (minden térkép több szintből áll, ahol egyre több, vagy erősödő ellenfelek várnak). Ha mindent jónak ítélünk és készek vagyunk a következő harcra, akkot kattintsunk a forgó piros jelzésre középen, de előtte ne felejtsünk el menteni!

 Gyakorlatilag a játéknak ez a két része van, a harc és a felkészülés a harcra. Nem túl bonyolult, mégis pont az egyszerűsége miatt olyan szórakoztató. Sok felé fejleszthetjük karakterünket, így érdemes nekivágni akár más kasztú karakterrel is. Remélem meghoztam a kedved ehhez a remek oldalról láthatós, körökre osztott battle RPG-hez. Most pedig ha megbocsátotok, de sürgősen fentebb kell tolnom a lvl. 4-es Destroyer-emet.

A játékot a következő url bemásolásával a böngésző sávba érheted el: http://www.addictinggames.com/sonny.html

Címkék: flash pc web szerepjáték rpg sonny

komment

süti beállítások módosítása