HTML

Konzol Játékok és PC Játékok

Konzol és Pc játékok blog. Friss hírek és újdonságok minden játékról egy helyen. A legújabb játékok pc-re és konzolokra (ps2, ps3, wii, psp, xbox, nintendo ds)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

RUSE Béta

MMORPG 2010.05.12. 21:35

A Ubisoft ezúttal is nagyot alkotott, ám végre a stratégáknak kedveznek. A R.U.S.E. egy forradalmi újításokkal tarkított stratégiai játék amit egy vérbei stratéga sem hagyhat ki!

Minden egy esős hideg napon kezdődött...

A sztori maga még ködös, de hát valószínűsíthető, hogy kapunk egy aktuális amcsi hőst aki az USA zászlaját a szíve felett hordva majd jól elveri a csúnya rossz németeket. Az előzetes videókból viszont bizton állíthatom, hogy több neves harcszintéren is újra vívhatunk csatákat, köztük Normandia, Monte Cassino, El Alamein vagy Kurszk.

Kérjük álljanak fel, a Himnusz következik!

A nyílt béta teszt során örömmel konstatáltam (ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy kinyitottam egy üveg sört), hogy nem csak a szokásos, britt-amcsi-orosz trió meg még a német ugye akit ez a három pihegyel, lesz benne hanem fűszer gyanánt berakták még a Francia az Olasz és ha jól emlékszem volt még egy vagy kettő nemzet ezek mellé. Ez azt jelenti, hogy multiban legalább hat, de jó esetben nyolc különböző nemzet oldalán harcolhatunk ami egy 8 személyes multinál igencsak hangulatos lesz.

Cselre fel!!

Ahogy a való életben is, az ellenséges felek igyekeznek megtéveszteni a másik oldalt elterelő hadműveletekkel, vagy csalinak épített tornyokkal, épületekkel. Ebben a játékban minderre lehetőségünk lesz! De nem csak ennyire! Hohohóó!! Még nagyon sok más módon lehet az ellenségeinket félre vezetni vagy meglepni. A gyalogság képes elrejtőzni a városok terein, aminek következtében a városon áthaladó járműveket meglepetés szerűen elpusztíthatják. Nyílt terepen viszont esélye sincs a gyalogságnak. A cseleket egy-egy régióban használhatjuk csak, egy régióban pedig maximum két db működhet egyszerre. A cselek bevetése csak időközönkét lehetséges, tehát nem pénz alapú és így érdemes tartalékolni őket, hisz egy-egy komolyabb támadás vagy védekezés sorsa bizony a cseleken áll vagy bukik.

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent...

A grafikáról különösebb megjegyzendő dolog nincs, bár az való igaz, hogy oriási terepeken fogunk csatározni, több város, erdő, hegyek is lesznek amik segíthetnek a stratégiánk megválasztásában így a győzelem elérésében. A gyalogságra eléggé rá tudunk közelíteni, hogy tisztán láthassuk a felszerelésüket, de annyira is eltávolodhatunk, hogy úgy figyelhessük az eseméyeket mintha egy korabeli stratégiai asztalon irányítanánk csapatainkat.

Apúúúú!!! Mééé nem kezdődik???

A korábbiakban olvashattátok a híreink közt, hogy bizony tolódik e remekmű megjelenése. Jelenleg a legfrissebb megjelenés amivel találkoztam a játék honlapján az bizony ez év szeptembere. A késést több rész jobbításával indokolták amit szerintem mindenki aki a bétával játszott megért. Várjuk tehát nagy szeretettel és egy biztos az én előrendelésem már ott bihen valahol az Ubisoft asztalán és már csak a megjelenésre vár.

Címkék: teszt stratégia rts ruse

komment

süti beállítások módosítása